Her bahar olduğu gibi havada polenlerin uçuşmaya başladığı bu güzel günlerde evinizin dekorasyonunun bir parçası haline gelen koltuk örtülerinden, battaniyelerden..
Siz de yaşam alanlarınızın dekorasyonunu planlarken beklentilerinizi ve kişisel zevklerinizi göz önünde bulundurarak önerilerimiz arasından seçim yapabilir ve..
Yemek odaları genel olarak yemek masası, yemek masasının çevresine sıralanmış sandalyeler, masanın üzerinde konumlandırılan avizeler ve büfelerden ibaretmiş gibi algılanır. Temel..
Yatak odası aydınlatması söz konusu olduğunda hem evini yenileyenlerin hem de yeni bir ev dekore edenlerin çeşitli alternatifleri bulunur. Avize, lambader ve masa lambası gibi ışık..
Söz konusu dekorasyon olduğunda genel geçer anlamda kabul edilen kurallar tasarım aşamasında ev sahiplerinin karar vermesini kolaylaştırabilir. Avize seçimi, avize..
Bir evin aydınlatma tasarımı, o evin dekorasyon tarzının en önemli tamamlayıcısıdır. Yaşam alanlarının atmosferini değiştiren, yaşam alanlarını aydınlatan ve aynı zamana görsel bir..