Geçmişi çok eskiye dayanmıyor; 1970’li yıllarda New York’taki sanatçılar tarafından başlatılan loft dekorasyon trendi ferah ve keskin duvarlarla ayrılmayan bir..
Dekorasyonda yeniliklere açık olan ve tezat bir şekilde dekorasyon seçimlerinde geçmişten öykünenler arasındaysanız Retro dekorasyon dünyasını mutlaka..
Dekorasyon beğenileri genç ev sahiplerinde, orta yaşlı ev sahiplerine oranla oldukça farklıdır. Günümüzde genç ev sahipleri evlerini kişiselleştirmek ve..
Kış aylarını sabırsızlıkla bekleyip kış köşelerinde zaman geçirmeye heveslenenlerdenseniz artık sizin zamanınız başlıyor! Yağmuru doyasıya seyredebileceğiniz, hayatın akışına..
Binalarda, otellerde veya evlerde; binaların ortak alanlarında veya bağımsız kısımlar içerisinde katlar arasında bırakılan boşlukların; yani galeri boşluklarının aydınlatması genel..
Ahşabın dokusundaki doğallık ve rengindeki sıcaklık ortam atmosferini değiştirmenin en şık yolları arasında yer alır. Siz de evinizin dekorasyonunu ahşap ögelerle daha şık ve keyifli bir..