Rüzgar ve su anlamına gelen Feng Shui, doğal enerjiyi ortamla uyumlu hale getirmeyi amaçlayan bir Çin öğretisidir. Rüzgardan ve sudan gelen enerjiyi yaşam alanlarına..
  Ev dekorasyonu konusundaki iddianızı ortaya koymak için sayısız seçeneğiniz vardır. Duvarların renginden, seçtiğiniz aplik modellerine; halıların desenlerinden..
Balkonunuza ruhunuzu yansıtmaya ne dersiniz? Renkli, romantik, dinamik, huzurlu ve fark yaratan dekorasyon hileleri ile yaz aylarını coşkuyla kucaklayabilirsiniz. Balkonunuzun..
Dekorasyon seçimlerinin insan psikolojisi üzerinde birçok farklı etkisi bulunduğu biliniyor. Evin nasıl aydınlatıldığı, evdeki hakim renkler, tercih edilen dekorasyon tarzı ve..
Evlerin en özel alanlarından olan mutfaklar aynı zamanda tadilat isteklerinin de merkezinde yer alıyor. Daha konforlu ve şık mutfaklara kavuşmak için kimi zaman mutfak dolaplarının..
Dubleks ama küçük bir evde yaşıyorsanız merdiven altlarını nasıl değerlendirebileceğiniz konusunda mutlaka ikileme düşmüşsünüzdür. Hem dekorasyonu..