Küçük değişiklikler yapmak isterseniz yenilikçi aksesuarlara başvurarak göz alıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

Ev dekorasyonu konusundaki iddianızı ortaya koymak için sayısız seçeneğiniz vardır. Duvarların renginden, seçtiğiniz aplik modellerine; halıların desenlerinden oturma grupları tercihlerine kadar evinizi her kararınızla kişiselleştirebilirsiniz. 

Bu yazımızda evinizin dekorasyonunu güzelleştirecek ve aynı zamanda evinizi daha organize hale getirebilecek aksesuar örnekleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Hem ekonomik hem de zevkinizi yansıtan dekoratif objelerle yaratıcılığınızı yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz.

Dekoratif Kitaplık Modelleri Çok Beğeniliyor

Dekoratif Kitaplık Modelleri Çok Beğeniliyor

Salonları, oturma odalarını veya yatak odalarını daha elit ve nezih bir görünüme kavuşturmayı sağlayan dekoratif kitaplık modelleri gün geçtikçe artıyor. Raf şeklinde ya da bir bütün olarak tasarlanan kitaplık modelleri farklı renklerde satışa sunuluyor. Dekoratif kitaplık modellerinin formundaki ve renklerindeki çeşitlilik sayesinde farklı stillerde dekore edilen evlerde kullanımları mümkün oluyor. Ahşap, metal veya standart malzemelerin kullanıldığı kitaplık modelleri hem kitaplarla hem de spot lamba ve masa lambası gibi aydınlatma fikstürleri ile doldurulabiliyor. Siz de evinize ekonomik olduğu kadar şık bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız birbirinden yaratıcı dekoratif kitaplık tasarımları arasında seçim yapabilirsiniz.

Duvar Aksesuarları Çeşitlilik Sunuyor

Duvar Aksesuarları Çeşitlilik Sunuyor

Duvarlara monte edilebilen dekoratif objelerin dekorasyondaki öneminin göz ardı edilmemesi gerekiyor. Kimi zaman yalnızca tek bir ayna dahi odanın dekorasyonuna hayat katabiliyor. Yaratıcı bir şekilde konumlandırılan dekoratif objeler renkleri ile de dekorasyonu zenginleştirebiliyor. Aynalar, çiniler, sanatsal tablolar ve resim çerçeveleri ev dekorasyonunda en çok tercih edilen duvar aksesuarlarına örnek olarak gösterilebiliyor.

Ayakkabılık Tasarımları Göz Kamaştırıyor

Ayakkabılık Tasarımları Göz Kamaştırıyor

Evlerin girişlerinin olmazsa olmazları ayakkabılar günümüzde tasarım trendlerinin gelişmesi ile birlikte çok çeşitli renklerde ve formlarda üretilebiliyor. Eskiden çoğunlukla kapalı dolaplara saklanan ayakkabılar artık organize edici ayakkabılıklarda saklanabiliyor. Böylelikle evlerin girişlerinde daha ferah bir etki yaratılabiliyor ve ev sakinlerinin farklı tercihleri yansıtılabiliyor.

Mumlar Romantizmi Arttırıyor

İşlevsel olduğu kadar sağladıkları romantik etki nedeni ile de çok tercih edilen mumlar artık birbirinden güzel kokulara ve farklı tasarımlara sahip! Ev dekorasyonunu ekonomik yoldan güzelleştirmek isteyenlerin ilk başvurdukları dekoratif objeler arasında yer alan mumlar romantik akşam yemeklerine de sakinlik gereksinimlerine de yanıt veriyor. Dekoratif amaçla tercih edilen mumların renkleri evin hakim rengini tamamlıyor, mis gibi kokuları ise evin havasına ayrıcalık katıyor.

Tasarım Aydınlatma Fikstürlerinin Yeri Dolmuyor

Ev dekorasyonunun en göz alıcı objeleri arasında aydınlatma fikstürleri de yer alıyor. Evin aydınlatması için tercih edilen fikstürler tasarımları ile dekorasyonun odak noktasına dönüşebiliyor. Her dekorasyon stiline uyum sağlayan lambader, aplik, avize ve masa lambası modelleri odalara katmanlı bir aydınlık sunarken odaların dekorasyonu da kusursuz hale getiriyor.

Makrome Tasarımlar Son Yıllara Damga Vuruyor

Hem iç hem de dış mekanların dekorasyonuna ferah ve özenli bir hava katan makrome tasarımlar salıncaklarda, saksılarda ve yastık modellerinde oldukça ilgi görüyor. Geleneksek dekorasyon algısını bir adım ileri taşıyan makrome tercihler özellikle yaz aylarında yüksek talep görüyor.

Siz de ev dekorasyonunuzu benzersiz kılmak ve evinizi kişiselleştirmek için birbirinden göz alıcı dekoratif aksesuarlara evinizde yer verebilirsiniz. Aksesuar tercihi yaparken aksesuarların kalitesine dikkat etmeli, aksesuarlarla diğer eşyaların renk ve doku uyumu sağlayıp sağlamadığına emin olmalısınız. Yalnızca aksesuar kullanmak için değil, zevkinizi yansıtmak ve konforunuzu arttırmak için yapacağınız tercihlerle evinizin atmosferini iyileştirebilirsiniz.


Paylaş ve Yorum Yap